Vilka sexleksaker för kvinnor har fått bäst i test?

Att välja rätt sexleksak är inte alltid helt enkelt. Som kvinna har man ett stort utbud av vibratorer, dildos, massagestavar och lufttrycksvibratorer att välja mellan. För att underlätta ditt val har vi här sammanställt sexleksaker till henne som fått bäst i test av olika experter, tidningar och användare.

Lufttrycksvibrator i resestorlek

Satisfyer Pro Traveler är en lufttrycksvibrator i liten behändig storlek som är perfekt för att gömma undan i handväskan eller ryggsäcken och ha med på resande fot. Satisfyer Pro Traveler har bl.a. fått bäst i test av Expressens test av sexleksaker och är en storsäljare i många vuxenbutiker.

En lufttycksvibrator stimulerar klitoris utan beröring genom lufttrycksvågor. Denna tekniken sägs ge 98 eller 99 % (!) av alla kvinnor orgasm.

Lufttrycksvibrator + g-punktsvibrator = succé

Även denna sexleksaken har vunnit många utmärkelser. G-spot rabbit är något så unikt som en kombinerad g-punktsvibrator som även använder sig av lufttrycksvågor för att stimulera klitoris – det innebär både penetration och en sugande känsla runt klitoris för extra intensiv upplevelse.

Satisfyer Pro 2 – Nästan alltid bäst-i-test

Det går inte att ha en topplista över sexleksaker till kvinnor utan att ha med Satisfyer Pro 2. Det är en MYCKET prisvärd och uppskattad vibrator för kvinnor som revolutionerat marknaden av sexleksaker till henne.

Womanizer Premium – för dig som kräver det bästa

womanizer premium - testvinnare sexleksaker för kvinnor

En mycket exklusiv sexleksak för henne med den revolutionerande tekniken med stimulerande lufttrycksvågor mot klitoris. Leksaken är täckt av lent silikon och har 12 olika intensitetsnivåer – allt från mycket ”snälla” luftpuffar till kraftfull stimulering.

Womanizer Premium har även en inställning för slumpmässiga intensitetsnivåer så att du får en unik upplevelse och ständigt blir överraskad.

Womanizer har bl.a. vunnit utmärkelsen ”Outstanding Product for Women’ på AVN (Adult Video News) och är en testvinnande sexleksak för kvinnor.

Lufttrycksvibrator för engångsbruk

Precis som att det finns många sexleksaker för män som är för engångsbruk (t.ex. så kallade onaniägg), finns det nu även för kvinnor. Satifyer har tagit fram en lufttrycksvibrator för engångsbruk vid namn One Night Stand.

Det är en perfekt vibrator för dig som för ett riktigt billigt pris vill testa på en lufttrycksvibrator innan du bestämmer dig för om du vill köpa en eller inte. Priset är under 100-lappen och sexleksaken går att använda i 90 minuter.