Vilka sexleksaker för kvinnor har fått bäst i test?

Att välja rätt sexleksak är inte alltid helt enkelt. Som kvinna har man ett stort utbud av vibratorer, dildos, massagestavar och lufttrycksvibratorer att välja mellan. För att underlätta ditt val har vi här sammanställt sexleksaker till henne som fått bäst i test av olika experter, tidningar och användare.

Lufttrycksvibrator i resestorlek

Satisfyer Pro Traveler är en lufttrycksvibrator i liten behändig storlek som är perfekt för att gömma undan i handväskan eller ryggsäcken och ha med på resande fot. Satisfyer Pro Traveler har bl.a. fått bäst i test av Expressens test av sexleksaker och är en storsäljare i många vuxenbutiker.

En lufttycksvibrator stimulerar klitoris utan beröring genom lufttrycksvågor. Denna tekniken sägs ge 98 eller 99 % (!) av alla kvinnor orgasm.

Lufttrycksvibrator + g-punktsvibrator = succé

Även denna sexleksaken har vunnit många utmärkelser. G-spot rabbit är något så unikt som en kombinerad g-punktsvibrator som även använder sig av lufttrycksvågor för att stimulera klitoris – det innebär både penetration och en sugande känsla runt klitoris för extra intensiv upplevelse.

Satisfyer Pro 2 – Nästan alltid bäst-i-test

Det går inte att ha en topplista över sexleksaker till kvinnor utan att ha med Satisfyer Pro 2. Det är en MYCKET prisvärd och uppskattad vibrator för kvinnor som revolutionerat marknaden av sexleksaker till henne.