Vilka sexleksaker för kvinnor har fått bäst i test?

Att välja rätt sexleksak är inte alltid helt enkelt. Som kvinna har man ett stort utbud av vibratorer, dildos, massagestavar och lufttrycksvibratorer att välja mellan. För att underlätta ditt val har vi här sammanställt sexleksaker till henne som fått bäst i test av olika experter, tidningar, kunder och användare.

  • Lista över bästa sexleksakerna 2024
  • Endast sexleksaker för kvinnor med höga betyg och som fått bäst i test

Satisfyer Pro 2 – Nästan alltid bäst-i-test

Det går inte att ha en topplista över sexleksaker till kvinnor utan att ha med Satisfyer Pro 2. Det är en MYCKET prisvärd och uppskattad vibrator för kvinnor som revolutionerat marknaden av sexleksaker till henne och som har vunnit väldigt många bäst-i-test utmärkelser.

Denna klassiska sexleksak är fortfarande ett riktigt bra val 2024, mycket tack vare det låga priset och att den verkligen fungerar.

Appstyrd kraftfull äggvibrator

Lovense Lush 3

Lovense Lush 3 är en mycket kraftbull – men ändå diskret – äggvibrator. Den böjda formen på vibratorn gör att man enkelt kan klämma och justera den så att den sitter perfekt. Den går sen att antingen styra via knappen på ovansidan eller med mobilen – antingen själv, eller varför inte låta din partner ta över kontrollen?

Den här sexleksaken är något dyrare än andra vibratorer, men du kommer att förstå varför. Lovense Lush 3 håller mycket hög kvalitet, går att använda i hela 5 timmar innan den behöver laddas igen (något kortare om du väljer kraftfullare vibrationer) och den är tillverkad i mjukt skönt silikon.

Smart lufttrycksvibrator i resestorlek

Satisfyer Pro Traveler är en lufttrycksvibrator i liten behändig storlek som är perfekt för att gömma undan i handväskan eller ryggsäcken och ha med på resande fot. Satisfyer Pro Traveler har bl.a. fått bäst i test av Expressens test av sexleksaker och är en storsäljare i många vuxenbutiker.

En lufttycksvibrator stimulerar klitoris utan beröring genom lufttrycksvågor. Denna tekniken sägs ge 98 eller 99 % (!) av alla kvinnor orgasm.

Lufttrycksvibrator + g-punktsvibrator = succé

Även denna sexleksaken har vunnit många utmärkelser. G-spot rabbit är något så unikt som en kombinerad g-punktsvibrator som även använder sig av lufttrycksvågor för att stimulera klitoris – det innebär både penetration och en sugande känsla runt klitoris för extra intensiv upplevelse.

Womanizer Premium – för dig som kräver det bästa

womanizer premium - testvinnare sexleksaker för kvinnor

En mycket exklusiv sexleksak för henne med den revolutionerande tekniken med stimulerande lufttrycksvågor mot klitoris. Leksaken är täckt av lent silikon och har 12 olika intensitetsnivåer – allt från mycket ”snälla” luftpuffar till kraftfull stimulering.

Womanizer Premium har även en inställning för slumpmässiga intensitetsnivåer så att du får en unik upplevelse och ständigt blir överraskad.

Womanizer har bl.a. vunnit utmärkelsen ”Outstanding Product for Women’ på AVN (Adult Video News) och är en testvinnande sexleksak för kvinnor.

Lufttrycksvibrator för engångsbruk

Precis som att det finns många sexleksaker för män som är för engångsbruk (t.ex. så kallade onaniägg), finns det nu även för kvinnor. Satifyer har tagit fram en lufttrycksvibrator för engångsbruk vid namn One Night Stand.

Det är en perfekt vibrator för dig som för ett riktigt billigt pris vill testa på en lufttrycksvibrator innan du bestämmer dig för om du vill köpa en eller inte. Priset är under 100-lappen och sexleksaken går att använda i 90 minuter.

Rabbitvibrator från svenska Lelo

Lyxiga rabbitvibratorn från svenska märket Lelo har kommit ut i en ny version med mjuka former och snygg design i svart och guld. Rabbitvibratorn används både för penetration samtidigt som ”rabbiten” stimulerar klitoris.

Lelo Soraya 2 är tillverkad i skönt mjukt allergivänligt silikon. Inga batterier behövs utan sexleksaken laddas enkelt med den medföljande USB-sladden.

Hitta fler sexleksaker till kvinnor: