Vuxenleksaker för par

Utforska er sexualitet tillsammans med vuxenleksaker för par. Även om i princip alla sexleksaker kan användas tillsammans vid intima stunder är vissa leksaker mer anpassade för gemensamma aktiviteter, medans andra passar bättre när man är själv.

En lufttrycksvibrator passar exempelvis oftast bäst att leka med själv, medans en parvibrator eller en vibrerande penisring ger en extra dimension när man är intim med en partner. Dessa vuxenleksaker är utformade för att ge båda vibrationer och stimulans vid penetrerande sex.

Testvinnande sexleksaker för par 2024

testvinnare-tillsammans sexspelRomantiskt parspel där tärningarna får bestämma både sexposition och intensitet. Perfekt för inspiration.

Hämta pris
testvinnare-tillsammans appstyrd-henneAppstyrd parvibrator som stimulerar både honom & henne. 4 av 5 i betyg hos Expressen.

Hämta pris

Jämför & köp sexleksaker för par här (diskret)

Visar 1–40 av 1187 resultat

Så kan du introducera sexleksaker för din partner

Är du och din partner nya vad gäller parleksaker för sex rekommenderar vi att köpa en erotisk julkalender, som en tidig julklapp eller någon annan tid på året som en present till sin pojkvän eller flickvän.

Med en sådan kalender kan man få prova på många olika sexleksaker och sexspel. Då produkterna ges i en snyggt designad kalender är det inte lika ”hög tröskel” att ge bort vuxenprodukter till sin partner som det kanske hade varit om du gav din pojkvän eller flickvän en penisring eller vibrator.