Penisvibrator

En penisvibrator är en sexleksak för honom som inte nödvändigtvis ser ut som en lösvagina utan har oftast en mer diskret design. Detta då den oftast inte har någon vaginaöppning utan här är funktionen viktigare – att det är riktigt skönt.

Penisvibrator kallas även för vibrating stroker och man placerar penisen däri för att få vibrationer samtidigt som man onanerar. En penisvibrator har en omslutande design och ofta flera olika intensitetsnivåer. Använd tillsammans med glidmedel för en skönare känsla.

Du kan både ha penisen stilla i strokern och njuta av vibrationerna eller föra den upp och ner för extra stimulans när du onanerar.

Visar 1–40 av 59 resultat

Hur känns det att använda en penisvibrator?

Penisvibratorn omsluter framför allt ollonet och övre delen av penisen, så känslan är inte densamma som att använda t.ex. en fleshlight eller mer avancerad avsugningsmaskin.

Känslan är därför vibrerande och stimulerande mot ollonet. Vissa tycker det är väldigt skönt medans andra föredrar en mer ”rejäl” maskin. Det går att ställa in olika hastigheter och intensitetsnivåer så att det är enkelt att hitta en nivå som passar en själv bäst.

Vill man ha kraftiga vibrationer för att komma snabbt eller vill man ha en lugnare stimulans under en längre tid? Genom att experimentera med olika intensiteter eller stänga av sätta på kan man träna på att få längre uthållighet. Du kan med fördel använda penisvibratorn som ett sexhjälpmedel.

Ett liten och smidig masturbator

Fördelen med en penisvibrator jämfört med vissa andra masturbatorer/onanihjälpmedel är att den generellt är ganska liten, tyst och diskret. Den är enkel att ha med på resan eller packa ner i väskan.

Till skillnad från en sexdocka så den här diskret och det är svårt att veta att det är en liten onanimaskin bara genom att gå på utseendet.