Penisöverdrag

Med ett penisöverdrag kan du öka både längden och omkretsen av din penis. På så sätt kan du få en storlek större på ett billigt sätt utan några potensmedel eller ingrepp. Penisöverdrag finns i många olika storlekar, och det finns modeller som passar dig oavsett längden och storleken på din penis.

Penisöverdrag finns även med vibrator så att det, likt en penisring, även stimulerar partnern mot klitoris vid samlag. Överdraget kan antingen vara realistiskt så att det ser ut som en erigerad penis eller i mer transparent material.

Visar 1–40 av 42 resultat

Större penis med penisöverdrag

Med ett penisöverdrag kan du få en penis som är precis så stor som du själv vill ha den. De flesta penisförlängare är tillverkade i skönt mjukt och stretchigt material och träs på penisen likt en kondom.

Penisförlängaren har ofta struktur som knottror, ådror och räfflor vilket gör att det blir extra skönt vid intima stunder med en partner. Även ollonet är markerat för extra skönt sex.

Det finns även penisöverdrag med vibrator, denna göms uppe i toppen av ollonet och utöver att din penis blir större med överdraget så blir den även pulserande och vibrerande. Detta blir både skönt för dig som bär sleeven och för partnern som blir penetrerad.

  • Förläng din penis med 2 – 10 cm utan ingrepp på nolltid
  • Grövre penis med ca 1 – 3 cm större omkrets

Fördelar med penis överdrag

Att använda penisöverdrag har flera fördelar för dig och din partner:

  • Ger en längre och större penis
  • Mer stimulans vid penetrerande sex med sin struktur
  • Kan fördröja utlösning
  • Går även att använda på dildos för att göra dem grövre