Justerbar penisring

Alla ser olika ut – därför är en justerbar penisring en bra lösning som passar alla. Den justerbara ringen går att justera så att den blir skräddarsydd och passar alla oavsett omkrets och preferenser. Detta kan även vara bra då vissa gillar när det sitter hårt åt medans andra vill ha det lösare.

Justerbar penisring kallas ofta för lasso penisring då den till utseendet påminner just om en lasso.

Visar 1–40 av 53 resultat

Det finns olika justerbara penisringar

Det finns flera olika typer av justerbara penisringar, dels lasso penisring som man drar åt, vibrerande penisring med bulletvibrator och bredare penisring med kardborre. Det finns även dubbel-lasso penisring som går att dra åt på två olika ställen, så att penisringen både kan dras åt runt penisroten och runt pungen.

Slutligen finns det mer premium penisring som är appstyrd. Utöver att själv styra leksaken via mobilen kan du även låta din partner ta över kontrollen över när och hur vibrationerna ska ske.

Välj rätt justerbara penisring

Om du är nybörjare är det bäst att välja en mjuk och stretchig penisring som går . Du riskerar då inte att det klämmer åt för mycket så du stryper blodflödet.

Är du mer avancerad användare av sexleksaker kan du även välja en mer avancerad penisring som exempelvis en som är appstyrd och med flera olika funktioner och vibrationsmönster.