Dildo

Dildos finns i många varianter – från realistiska penisliknande dildos som i princip är en avgjutning av en penis tillverkad med en skön hudliknande struktur till snyggt designade dildos i mjuka rundade former i pastelliga färger.

För extra stimulering finns det vibrerande dildos där man både får stimulans från penetration och vibrationer mot g-punkten samtidigt. Rabbit vibratorn är en variant av den vibrerande dildon som även stimulerar klitorisområdet med de små ”kaninöronen”.

Hitta din dildo här:

Visar 1–40 av 1377 resultat

Vilken dildo ska jag välja?

Vad man föredrar är så klart en smaksak. Vill man att det ska kännas som penetration med en hård stor penis väljer man en realistisk dildo (realistisk i den mån att den föreställer en penis – dock kanske inte realistisk om man jämför med en genomsnittlig penis till storleken…) eller vill man hellre ha en dildo som är mer diskret utformning?

För extra stimulering kan man välja en dubbeldildo, denna variant består av två dildos där den ena normalt är lite större (för vaginal penetration) och en mindre penis för analen.