Penisring

En penisring är en sexleksak och sexhjälpmedel som ger dig en starkare och hårdare erektion som varar längre. Det kan vara till hjälp både vid onani och sex.

Penisringen träs på (både vid slakt och vid stånd) och när den är på plats vid penisroten så ser den till att blodflödet till viss dels stryps och därmed stannar kvar i penisen. De flesta kukringar är elastiska och tillverkade i skönt silikonmaterial. Det finns även andra varianter som inte är elastiska och som är justerbara.

Visar 1–40 av 583 resultat

Olika typer av penisringar

Penisringar finns i flera olika utformningar – dels finns det ”vanliga” enkla klassiska ringar i mjukt elastiskt material. Dessa är i antingen one size fits all (de är som sagt elastiska) eller i 3-pack så att du kan hitta en storlek som passar dig alternativt experimentera med olika omkretsar beroende på hur tight du vill att det ska sitta åt.

Det finns även justerbara penisringar som även kallas för lasso penisringar då själva ringen går att dra åt ungefär som ett lassorep. Den kan på så sätt skräddarsys så att den passar just din penis.

Dessutom finns det vibrerande penisring, det kan både vara extra skönt vid onani och när du är tillsammans med en partner eftersom vibrationerna även känns mot kvinnans klitoris när ni har sex då området gnuggas mot klitorisområdet. Det kan då räknas som en parvibrator. En penisring brukar nästan alltid ingå i de erotiska julkalendrarna som ges ut årligen.

En penisring kan både sitta runt penisroten, runt pungen, eller runt både penis och pung. Experimentera fram vad du gillar mest!