Erotiska brädspel för par

Ett kul och spännande sätt att ha förspel är genom att spela ett erotiskt brädspel eller kortspel med sin partner. Det kan även vara en kul och lite spännande present att ge till sin pojkvän eller flickvän på t.ex. alla hjärtans dag eller som julklapp.

För dig som inte riktigt vågar föra sexleksaker på tal med din partner kan detta vara ett enklare sätt att introducera en vuxenleksak i ett senare skede. Vissa erotiska spel kommer även med några enklare sexleksaker.

Monogamy erotiskt brädspel

Ett av de mer ambitiösa erotiska brädspelen på marknaden är Monogamy. Det är lite av en ordlek med Monopol, men där slutar likheterna mellan spelen. Monogamy har mer likheter med TP och det gäller att vandra runt spelplanen, varje varv innebär att det blir mer och mer intimt och sexigt vad gäller utmaningar.

Ett spännande spel för två med över 400 erotiska utmaningar, allting är på svenska dessutom – något som inte alltid är en självklarhet med erotiska produkter.

Kama Sutra sexspel med kort och penisringar

Det här spelet hjälper er att testa nya sexpositioner i enlighet med Kama Sutra. Spelet innehåller både spelkort med instruktioner och bilder samt två penisringar att använda sig av. Det är alltså inte bara ett erotisk spel utan även erotiska sexleksaker för honom. Även detta spelet har instruktioner på svenska.