Erotisk julkalender

Med en erotisk julkalender får man prova på sexleksaker för honom, henne och till par. Bakom varje lucka finns presentbox med en erotisk produkt, det kan vara allt från sensuella underkläder med spets, till massageolja, en lufttrycksvibrator (finns oftast bakom lucka 24 i sådana fall för en extra skön julafton), sextärningar, vibrerande penisring eller olika typer av vibratorer.

De flesta produkterna i en erotisk adventskalender är till för paraktiviteter – både vid förspel och under sex. Även onaniprodukterna kan användas tillsammans – fast då med skillnaden att det är din partner som håller i sexleksaken. Värdet på innehållet i en erotisk kalender är betydligt mer än vad det hade kostat att köpa produkterna separat. Ofta kan man få sexleksaker och tillbehör flera tusentals kronor för runt en tusenlapp.

Ps. En erotisk julkalender är en perfekt tidig julklapp att ge till sin pojkvän eller flickvän. Se även tips på sexleksaksset här.

Visar alla 28 resultat

Detta innehåller en erotisk julkalender

En erotisk julkalender innehåller 24 st produkter inom vuxenleksaker, innehållet brukar generellt bestå av följande kategorier av produkter:

  • Sexleksaker och onaniprodukter (till både honom & henne)
  • Sensuella underkläder (främst till henne)
  • BDSM-produkter inom mjukare bondage som piska och ögonbindel
  • Oljor och glidmedel

Inom sexleksaker är de flesta produkter för kvinnor, vi uppskattar att ungefär 70 % av vuxenprodukterna främst är för kvinnor, men det finns även ett antal produkter för herrar i en erotisk kalender som penisring och olika parleksaker som även kan användas vid onani för honom.

Fördelar med en erotisk julkalender

Vi på Upplev.nu ser flera fördelar med att köpa en sexkalender eller erotisk julkalender:

  • Du får produkter värda flera tusentals kronor till ett bättre pris än vad det hade kostat att köpa dem var och en för sig. Mycket billigare alltså.
  • En perfekt tidig julklapp att ge till sin pojkvän, flickvän, man eller sambo i slutet av november.
  • Prova på sexleksaker du aldrig hade testat innan – eller kanske inte ens visste fanns
  • Spännande produkter att testa tillsammans med sin partner, eller varför inte själv.

Finns det någon nackdel med en erotisk adventskalender då? Nackdelen är att produkten kanske inte är för precis alla och att man kanske inte uppskattar alla produkter som finns i kalendern.

Det finns även ibland lite mycket ”utfyllnadsprodukter” i de erotiska julkalendrarna som rep och olika krämer. Inte nödvändigtvis något fel med det – men det är ofta just sexleksaker man är ute efter när man köper en sexkalender.

Men med detta sagt så är det ju så oavsett vilken vuxenkalender man köper – får man en kaffeadventskalender är det inte säkert att man kommer att uppskatta allt smaksatt kaffe i den…

Vilken erotisk julkalender ska jag välja?

Som tur är finns det många olika erotiska julkalendrar att välja mellan, från både olika tillverkare, märken och med olika teman.

Vill du ha det bästa väljer du en premium adventskalender – den kostar lite mer men innehåller exklusiva märken och vuxenprodukter värda mångdubbelt mer.

Det finns även ”billigare” erotiska adventskalendrar för runt 1000-lappen. Dessa kalendrar har ungefär samma innehåll, skillnaden är bara att produkterna inte kommer från samma premiummärken.

Det finns även enklare julkalendrar utan produkter men som ändå är till för erotiska stunder med en partner. Här finns istället för produkter små uppdrag eller uppgifter att göra med varandra.

Populära och nya erotiska adventskalendrar

Två populära adventskalendrar är Naughty And Nice Julkalender och Satisfyer Julkalender. Även Sinfuls kalendrar, Womanizer adventskalender och Orion Adventskalender tillhör de mest populära erotiska julkalendrarna. Detta är återkommande adventskalendrar som har kommit åtminstone 2-3 år i streck. En ”nykomling” bland de erotiska julkalendrarna är Mshop's egna sexkalender samt Feel The Magic Shiver som har ett påkostat innehåll av kvalitetsprodukter.