Hur fungerar en masturbator (sexleksak för honom)

En masturbator är en sexleksak för honom som används vid onani. Det finns olika typer av masturbatorer:

  • Lösvagina som ser ut som en riktig vagina
  • Automatiska maturbatorer med motor som hjälper till med onanin
  • Penisvibrator som fungerar som en ”hjälpande hand” vid onani
  • Masturbator med lufttrycksteknik (likt lufttrycksvibratorerna för kvinnor)

Fleshlight masturbator

En av de mest populära masturbatorerna är lösvaginan Fleshlight. Detta är en diskret kvalitetsprodukt som utvändigt ser ut som en ficklampa men på insidan finns en vagina för penetration med ett riktigt mjukt och hudliknande räfflat material på insidan.

Masturbator med vibration

För att hitta en masturbator med vibration så har Hot Octopuss ett riktigt bra alternativ. Det är en masturbator med vibration som både kan användas på penisskaftet och kring ollonet.

Penisvibrator att använda själv – eller med partner

En penisvibrator du både kan använda själv vid onani eller som sexleksak med en partner är Thor Manwand. Namnet kommer från kvinnornas Wand-vibratorer som är vibrerande stavar att använda vid erogena zoner eller som massage.

Denna leksak har hela 10 olika vibrationslägen och 10 intensitetsnivåer så det går verkligen att styra hur mycket stimulans man vill ha – exempelvis mycket till en början och lugnare närmare utlösning – eller tvärtom beroende på vad man föredrar.

Avsugningsmaskin som gör jobbet

automatisk avsugning

Den mest avancerade masturbatorn är avsugningsmaskinen – eller auto masturbator som den också kan kallas. Här sköter sexleksaken allt jobb och du kan låta händerna vila.

Denna masturbatorn har inbyggd motor som hanterar både sugande och vibrationer som ska påminna om penetration eller avsugning så mycket som möjligt. Prislappen ligger på ca 1 000 kr och uppåt.