Realistisk dildo

Här hittar du alla realistiska dildos – alltså dildo som ser ut precis som en penis eller kuk. De är realistiska i den mån de har samma form och textur som en penis, inte nödvändigtvis storlek (som normalt är större än en genomsnittlig penis).

En realistisk dildo är även tänkt att kännas som en penis genom att den är tillverkad i mjukt och lite stretchigt hudliknande silikonmaterial. Vanliga storlekar på realistiska dildos är på från 15 – 25 cm.

Det är inte bara längden som är viktig utan även omkretsen, det är den du framför allt bör titta på när du väljer vilken dildo du vill ha. Ett tips är att börjar med en mindre variant och köpa större om du inte känner att det räcker.

Visar 1–40 av 275 resultat

Vilken realistisk dildo ska jag välja?

Det finns många olika varianter av realistiska dildos, både vad gäller storlek, omkrets och funktion. En enklare realistisk dildo är i mjukt skönt hudliknande material med ett markerat ollon och med en införbar längd på ca 15 – 20 cm. En sådan dildo är bra för nybörjaren.

För att testa något mer avancerat så finns det större realistiska dildos med en längd på 22 – 30 cm. Det finns även de som är avgjutningar av porrskådespelare och deras stora penisar.

När det gäller funktion finns det även realistiska dildos med utlösning, dildon kan då spruta ut ”fejk-sperma” vid valfritt tillfälle, så att både du och din dildo kan komma samtidigt.

Det finns även realistiska dildos med olika hudtoner, så att du kan välja med ljus eller mörk färg på penisen.

Slutligen finns det realistisk dildo med eller utan pung. Pungen fyller ingen direkt funktion vid onani med en dildo utan är mer av estetiska skäl – så att det verkligen ser ut som en snopp – och den kan vara skön att hålla i då bollarna på pungen har en verklighetstrogen känsla.