Sexdocka

En sexdocka kan vara allt från en uppblåsbar sexdocka till mycket verklighetstrogna och realistiska sexdockor i verklig storlek. Med en sexdocka kan du förverkliga alla dina vildaste fantasier. Det finns allt från sexdockor i mindre varianter som täcker de ”viktigaste” delarna (vagina, anus och/eller mun) såväl som stora sexdockor i helkroppsfigur.

Köp din sexdocka diskret här

Visar 1–40 av 180 resultat

Så kan du köpa sexdocka diskret online

Det är som tur är enkelt att köpa sexdocka diskret online. Välj ut en docka du är intresserad av och klicka på ”Köp hos butik med lägst pris”.

Du skickas nu vidare till butiken där du kan lägga den i varukorgen. Vi samarbetar bara med svenska seriösa webbutiker. Din sexdocka kommer att skickas i en direkt kartong utan några loggor och med diskret avsändare. Ingen kommer kunna lista ut att det ligger en sexdocka i försändelsen.

Det finns även billiga sexdockor

Köper du en realistisk sexdocka i full storlek så får du verkligen en kvalitetsprodukt – men priset blir även högt. Som tur är finns det även billiga sexdockor från bara någon hundralapp och uppåt. Dels finns det uppblåsbara sexdockor från ca 200 – 300 kr och uppåt och dels finns det sexdockor som bara består av delar av kvinnokroppen.

De här mini sexdockorna har normalt vaginal och anal öppning som du kan välja mellan. Då de inte bara är billigare utan även mindre är de enklare att hantera och gömma undan, om man skulle behöva.

Vi har över 100 sexdockor i sortimentet här på Upplev.nu, välj att sortera utifrån lägst pris så hittar du de billigaste dockorna först.