Sexhjälpmedel

I den här apoteksavdelningen hittar du sexhjälpmedel som glidmedel, kondomer, massageolja, fördröjningsmedel som motverkar för tidig utlösning och orgasmgel – för både honom och henne – som gör det skönare när man kommer.

Sammanfattningsvis hittar du olika sex hjälpmedel och produkter som hjälper till att få orgasm, behålla erektionen och få en skönare stund tillsammans. Se även penispump som är ett hjälpmedel för att få kraftigare orgasm och tillfälligt större penis.

Visar 1–40 av 855 resultat

Vilka sexhjälpmedel finns det?

Till sexhjälpmedel kan man både räkna sexleksaker som hjälper till så att man t.ex. kommer åt ställen som annars är svåra att nå eller underlättar att få stånd eller få orgasm.

För honom finns penisringen är ett klassiskt sexhjälpmedel som hjälper till att upprätthålla erektionen och göra så att ståndet blir hårdare. Även olika fördröjningsmedel som fördröjningsspray är ett riktigt bra hjälpmedel som är både effektivt och billigt och gör så att mannen inte behöver komma för tidigt.

Även glidmedel som underlättar både vid vaginalt, analt sex eller för att användas tillsammans med sexleksaker kan räknas som ett sexhjälpmedel. För säkert sex hittar du även många olika typer av kondomer här. Både små och stora storlekar, med olika textur och med smaksättning för roligare oralsex.

För henne finns det knipkulor som både kan stimulera men även användas som hjälpmedel som hjälper till att träna upp muskulaturen i vaginan. Knipkulor finns i många olika varianter, storlekar, tyngder och omkretser.