Runkägg

Ett runkägg är en äggformad onanileksak för män. Det fungerar som en lösfitta med skillnaden att det inte alls ser ut som en vagina – eller ens sexleksak för den sakens skull. Det är bara ett diskret ovalt ägg. På botten av ägget finns ett hål för att stoppa en den erigerade penisen. Materielet i ägget är mycket stretchigt och tillverkat i hudliknande silikonmaterial för en så realistisk upplevelse av penetration som möjligt.

Läs längre ner hur det känns att använda ett runkägg och hur de fungerar.

Visar 1–40 av 83 resultat

Så känns det att använda runkägg

Att använda sig av ett runkägg är en ganska verklighetstrogen upplevelse då insidan av ägget har räfflor, knottror och struktur. Man kan på så sätt få en upplevelse som på sätt och vis är orealistisk (ingen riktig vagina ser ju ut så på insidan) – men du kan å andra sidan själv välja precis hur din onaniupplevelse ska vara. Föredrar du tight eller lösare, vill du ha knottror, räfflor eller bara en jämn och len insida?

Ett runkägg är normalt en engångs sexleksak. Men om du gör rent den ordentligt med rengöringsmedel för sexleksaker kan du normalt använda den flera gånger. Det finns även flerpack runkägg att köpa till billigare pris så du kan få desto mer njutning.