Runkägg

Ett runkägg är en äggformad onanileksak för män. Det fungerar som en lösfitta med skillnaden att det inte alls ser ut som en vagina – eller ens sexleksak för den sakens skull. Det är bara ett diskret ovalt ägg.

På botten av ägget finns ett hål för att stoppa en den erigerade penisen. Materielet i ägget är mycket stretchigt och tillverkat i hudliknande silikonmaterial för en så realistisk upplevelse av penetration som möjligt.

Runkägg är för många synonymt med Tenga egg, som är det företaget som är mest förknippade med denna sexleksak, men det finns även onanileksaker med samma form och funktion från andra tillverkare, som Satisfyer och deras ”egg”.

Läs längre ner hur det känns att använda ett runkägg och hur de fungerar.

Visar 1–40 av 145 resultat

Så känns det att använda runkägg

Att använda sig av ett runkägg är en ganska verklighetstrogen upplevelse då insidan av ägget har räfflor, knottror och struktur. Man kan på så sätt få en upplevelse som på sätt och vis är orealistisk (ingen riktig vagina ser ju ut så på insidan) – men du kan å andra sidan själv välja precis hur din onaniupplevelse ska vara.

Föredrar du tight eller lösare, vill du ha knottror, räfflor eller bara en jämn och len insida?

Materialet på insidan av runkägget är väldigt mjukt och hudliknande, det har alltså ingen plastig känsla utan insidan är tillverkad för att vara så mjuk och påminna om insidan av en mun eller vagina så mycket som möjligt.

Går det att använda runkägget flera gånger?

Ett runkägg är normalt en engångs sexleksak. Men om du gör rent den ordentligt med rengöringsmedel för sexleksaker kan du normalt använda den flera gånger. Det finns även flerpack runkägg att köpa till billigare pris så du kan få desto mer njutning.

Använd med glidmedel

Använd runkägget med vattenbaserat glidmedel för en skönare känsla. Anledningen till att glidmedlet bör vara vattenbaserat är för att sexleksaken är i silikon, då håller materialet bättre. Detta är speciellt viktigt om du har tänkt att använda runkägget flera gånger.

Detta kan ibland medfölja i små engångsförpackningar eller så får du köpa till det via upplev.nu.