XXL Dildo

En XXL dildo är för dig som vill fyllas upp rejält, den är betydligt större än en genomsnittlig penis och är mer jämförbar med vad du ser i porrfilmer – eller ännu större än så.

Det finns ingen exakt gräns eller definition för vad som är en XXL dildo men det är helt enkelt en väldigt stor dildo till både längd och omkrets. De största XXL dildos brukar vara på uppemot 29 – 30 cm med en omkrets på uppe mot 15 – 20 cm.

En mer vanlig XXL dildo har en längd på 20 – 25 cm. Den införbara längden är några cm kortare än så då alla sexleksaker alltid har en bas.

Visar 1–40 av 77 resultat

Tips när du använder en XXL dildo

Då storleken på dildon är stooor, kan den vara svår att föra in. Använd därför alltid rikligt med glidmedel, du kan också nöja dig med att bara föra in en bit av den, kanske ollonet. Om det på något sätt känns fel eller obehagligt bör du avbryta direkt.

Ett tips är också att sära benen så mycket som möjligt och lägga en kudde under svanken. På så sätt är det enklast att föra in en stor dildo.

Som alternativ kan du välja en åtminstone något mindre dildo – en XL dildo – eller en uppblåsbar dildo där du själv kan välja storlek.

Det är också ett bra tips att se till att man är rejält uppvärmd först, exempelvis genom andra sexleksaker och mindre dildos innan man går över till den här riktigt stora storleken.