≡ Menu

Golf & Spa i Norge

Att kombinera golf och spa med en resa till vackra Norge är ett perfekt sätt att få avkoppling och avslappning. Du kan välja mellan att uppleva Kragerö eller Holmsbu. Det ingår en övernattning för två personer i dubbelrum, frukostbuffé, lunch, trerätters middag, fruktbuffé och dessutom får man en badrock och tofflor som man får ta hem efter vistelsen.

Du bor på själva spahotellet och har fri tillgång till spa- och träningsavdelningen. Upplevelsen inkluderar antingen två greenfee-biljetter eller två spabehandlingar. Man kan också välja en greenfeebiljett och en spabehandling. Exempelvis kan ni inleda dagen med en trevlig golfrunda och avsluta den med en mysig massage eller ansiktsbehandling. Eller så spelar ni golf den ena dagen och njuter på spa den andra dagen.

När ni haft er avkopplande dag kommer ni ner till middagen på kvällen. Ni erbjuds en tre rätters middag som ni kan njuta av medan ni ser solen gå ner över horisonten.

Passa på också att njuta över Norges vackra landskap och natur. Varför inte ta en långsam promenad i omgivningarna. Efter att ha varit på en golf och sparesa till Norge kommer ni hem stärkta igen och med laddade batterier, redo att återigen ta del av vardagen därhemma.