≡ Menu

Coolt med MiG

Finns det något mer häftigt, coolt och spännande än att få flyga i ett riktigt MiG plan? Det är en otroligt häftig upplevelse där du också får möjlighet att testa dina psykologiska gränser. Flygturen äger rum i en MiG 25 ”Foxbat”. Det är Sovjetunionens svar på USA:s legendrisk SR-71 ”Blackbird”. Det är också världens snabbaste och högst flygande flighter jet.

Du kommer att tillbringa tre nätter på ett femstjärnigt lyxhotell i Moskva. Förutom upplevelsen att flyga MiG så ingår också att transfer, undervisning, en engelsktalande guide under flygdagen, försäkring och hälsoundersökning och användning av utrustning.

Även om det nu inte lär finnas någon större risk att du glömmer detta ditt livs största händelse så kommer du även att få en pilotjacka i äkta läder, en miniatyrmodell av jaktplanet och ett inramat foto av dig, din pilot och din jet. Upplevelsen börjar med att du skjuts upp till en altitud högre upp än 99 procent av jordens atmosfär. Det är så högt att du kan se jordens skepnader och mörkret från rymden.

Du kommer därefter att flyga under 30 minuter till en hastighet av Mach2, alltså två gånger ljudets hastighet. Att flyga MiG är en helt unik upplevelse utan dess like, perfekt för alla motor- och flygintresserade.