≡ Menu

Lyxweekend i Paris

Att åka på en lyxweekend i Paris ger dig möjlighet att uppleva lyx och glamour under en hel helg! Du är VIP hela helgen och det märks i allt från boende och mat till transport. Du bor på det glassiga George V Hotel. Direkt när du kommer till hotellet får du provsmaka champagne. Frukost ingår givetvis under hela helgen och dessutom finns en limousin till förfogande under din vistelse på hotellet.

paris

Resans höjdpunkt är att se Moulin Rouge. Det är ett berömt nöjesställe i Paris, grundat 1889. På Moulin Rouge väntar en fantastisk föreställning. Du kan låta dig fängslas av en färgsprakande show fylld med musik, dans, fjädrar och juveler.

Efter föreställningen väntar en utsökt champagnemiddag. Resten av helgen får du och ditt ressällskap upptäcka Paris på egen hand. Vad sägs om romantiska promenader i månskenet, lyxshopping, besöka sevärdheter som Eiffeltornet eller Triumfbågen eller röja järnet på en cool klubb.

Att åka på lyxweekend till Paris ger dig en riktigt lyxig upplevelse. Paris är en av världens mest romantiska städer och om du åker tillsammans med din älskade så blir det här en helg ni sent kommer att glömma.