≡ Menu

Formel 1 i Monte Carlo

Finns det någon motor- och bilintresserad som inte drömmer om att få köra formel 1-bil? Det kan faktiskt bli möjligt! Du kan få köra en äkta Formel 1 Grand Prix bil på den berömda banan i Monte Carlo.

Dessutom får du uppleva en sensationell tur i en tvåsitsig formel 1 bil med en F1 förare bakom ratten. En kittlande tur som utmanar alla motorentusiaster. Under tre dagar får du helt oförglömliga motoraktiviteter. Du bor på fyrstjärniga Metropole Palace Hotel där du tillbringar två nätter. Det ingår frukost, gratis hyrbil och kartor. Första dagen anländer du till Nice, åker till Monte Carlo med hyrbil och ägnar kvällen åt att slappa i hotellets bar och äta middag på någon mysig lokal restaurang.

Nästa dag åker du till Cirkuit Du Var. Du kommer att få information om F1 och F3, introduktion till racerbanan, F3 sessioner, besöka F1-banan och åka F1. Därefter bjuds du på champagne, en tre rätters lunch, får ett diplom och kvällen avslutas med en rolig utekväll i Monaco. Det ingår VIP entré till Casino de Monte Carlo, så du kan passa på att testa spellyckan. Den sista dagen bjuds du på en helikoptertur över Monaco.

I övrigt är det fria aktiviteter, så du kan passa på att shoppa, se Monacos sevärdheter och smälta de fantastiska intrycken från gårdagen. På eftermiddagen blir det resa tillbaka till Nice för att sedan resa vidare hem.