≡ Menu

En åktur du sent kommer att glömma

För den motorintresserade måste det vara den ultimata upplevelsen att få en åktur han eller hon sent kommer att glömma.

Om du vill ge bort en fantastisk upplevelse, en upplevelse för livet så kan du ge bort en motorupplevelse. Att köra formel 1 med en äkta formel 1 grand prix bil på den världsberömda banan i Monte Carlo eller att njuta av en flygtur i ett MiG, en av världens snabbaste och högst flygande flighter jet, är något som de flesta bara kan drömma om.

Men det behöver inte stanna vid en dröm. Låt din motorälskande partner får vara med om denna otroligt häftiga upplevelse. För att åka vara med om den coola MiG upplevelsen åker ni till Ryssland, där upplevelsen sker. Man skjuts upp till en altitud högre upp än 99 % av jordatmosfären. Det är så högt uppe att man kan uppleva jordens skepnader och mörkret från rymden.

Under ledning av en militärpilot från Rysslands elit fortsätter upplevelsen i hela 30 minuter. Om man istället väljer att åka till Monte Carlo blir det en fullspäckad helg då man både får köra Formel 1 bil själv och prova att åka med en professionell förare. Helgen avslutas med en helikoptertur över Monaco. En spännande, fartfylld och romantisk upplevelse.