≡ Menu

Biking Tour Ireland

Om du vill uppleva ett annat land på riktigt är cykel ett bra alternativ. Genom att åka på Biking Tour till Irland kommer du att ta del av Irlands unika landskapsmiljö och få alla spännande intryck och dofter som man inte riktigt kan ta till sig om man reser med bil eller tåg. Du kommer att få uppleva bland annat Arkanöarna, Cliffs of Moher och Connemarabergen.

Under din cykelvecka kommer du att färdas genom färgglada små byar och längs med vidsträckta fält. Landskapet är skiftande i olika gröna nyanser, ömsom kargt, ömsom vänt leende. Cliffs of Moher bjuder på en dramatisk vy med sina mäktiga berg som stupar rakt ner i Atlanten. Du kommer att få en mäktig upplevelse när du ser oceanens bränningar kasta sig med full kraft mot de 200 meter höga klippväggarna för att sedan slås sönder i en sky av skum. Därefter cyklar du igenom The burren, ett säreget månlandskap som skulpterats fram av inlandsisen.

Du kommer att få träffa och prata med lokalbefolkningen, exempelvis i Arkanöarna där majoriteten talar iriska. Du kan passa på att besöka lokala pubar, äta på lokala restauranger eller smaka nygräddade scones med vispgrädde på ett litet pittoreskt café. Att cykla i Irland ger dig möjlighet att verkligen lära känna landet på ett genuint sätt.